Bruna labrador valpar till salu

Vid intresse av en valp kan man ringa 0321-50114, 0706-858449 eller maila tomtebolyckans@gmail.com

With interest in a puppy you can ring +46321-50114, +467068-58449 eller mail tomtebolyckans@gmail.com

Detta bildspel kräver JavaScript.

http://youtu.be/aWhCBJNmchQ

http://youtu.be/cHHabRYL3wc

http://youtu.be/odAnGq1D2ds

Vi har fortfarande några valpar till salu. Så om du är intresserade kan du höra av dig!           Nu vill dom gå ut hela tiden, men nej idag ska det bara bli några tillfälle tro jag, det är regnig, så istället få dom springa lite då och då i varat korridor och ja det är också intressant 😉 förmodligen bli det klorklippning  idag till både stora och små hmm hur många klor bli det då 😉 nej jag ska inte tänka så annars orkar jag kanske inte med det 😉

We still have some puppies for sale. So iff you are interested you can let uss know! Now the time has come that they want to be outside a lot, bud no not today, it is raining a lot so instead they can play a few times in our hallway, thats also nice new impressions for them. I think it is time to cut the nails from both big and small, hmm i wonder how many pows that will be…. 😉 no i wont count otherwise i dont have the energy left to do it 😉

We hebben nog steeds een paar pups te koop, bij serieuse intresse kan je reageren! Ze willen nu graag lang en veel buiten zijn en lekker ravotten, maar helaas dat zal vandaag niet lukken het is erg regenachtig, dus ja dan maar af en toe lekker in de hal ravotten 😉 tja dat is toch ook een nieuwe ervaring voor ze 🙂 Ik denk ook dat het vandaag tijd is om de nagels van groot en klein weer te knippen hmmmm hoeveel poten zijn dat 😉 nee daar ga ik niet eens aan denken want dan zakt de moed me al in de schoenen 🙂

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s