nya bilder labrador valpar/ new pictures labrador puppies

Vid intresse av en valp kan man ringa 0321-50114, 0706-858449 eller maila tomtebolyckans@gmail.com

With interest in a puppy you can ring +46321-50114, +467068-58449 eller mail tomtebolyckans@gmail.com

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad dom växer, härligt att ser hur dom utväxla sig! I dag har dom varit ute med varan andra hundarna, och  Kajsa tyckte det var så kul hon blev helt galen 😉 Ronja uppfostrade dom lite gran, och gamla Lotta tyckte det va lite jobbigt 🙂 Britta tyckte också att det va roligt att dom fick en större lekplats och busade lite med dom 🙂 Vilken tur vi har med vädret eller hur ;)!!

What they are growing and it is so nice to see how they are evolving themselves! Today they have been outside with the other dogs, Kajsa thought it was totally awsome she went bananas, Ronja tried to learn them not to bite in her 😉 and our oldie Lotta thought it was a little too much for her 🙂 Britta thought it was very nice that they had a bigger place to play in and had a nice playing time with them, so nice with the good weather so they can be outside a lot 😉 !!

Wat groeit het spul hard zeg en wat gaat die ontwikkeling snel! Vandaag zijn ze lekker buiten geweest en ja ze hebben ook zelfs een poosje met de andere honden gespeeld, Kajsa vondt het helemaal te gek en ja die werdt ook een beetje gek 😉 Ronja voedde ze een beetje op en oude Lotta vondt het toch iets te heftig 🙂 Britta vondt het leuk dat er meer plaats om te spelen was en genoot daar dan ook van 😉 Fijn dat we lekker weer hebben zodat ze lekker naar buiten toe konden ;)!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s