Ute hela dygn/ Outside the whole day

Vid intresse av en valp kan man ringa 0321-50114, 0706-858449 eller maila tomtebolyckans@gmail.com

With interest in a puppy you can ring +46321-50114, +467068-58449 eller mail tomtebolyckans@gmail.com

http://youtu.be/hFGm8-9agpE

http://youtu.be/14V0AXhi0tQ

http://youtu.be/QvGFpb-G8Ic

http://youtu.be/Qrl6jIFM8JE

Härligt att valparna kunde varit ute nästan hela dygn, vi ställde ut lite leksaker till dom och dom tyckte det va roligt med nya saker 😉 dom få nu 2 gånger om dagen mat från mig så Britta ha det lite lugnare, nu dricker dom  gärna när hon står, och då är det inte lätt för Britta att hålla sig stående 😉 Dom sover nu hela natten och vaknar ung kl. 06.00 så dom är underbara eller hur!

Today the puppies could be outside almost the whole day, we had some new things with them they could play with they liked the tunnel quit much. We feed them now 2 times a day so Britta will have it a little bit more easy, they starting to drink whit her now when she is standing and that is rather heavy because they take her balance 😉 They sleep now almost the whole night from 23.00 till 06.00 so i think they are very sweet 😉 !!

Vandaag konden de pups bijna de hele dag buiten zijn, we hebben wat nieuwe speeltjes buiten gezet zoals een buis waar ze doorheen kunnen kruipen en een doos met wat gaten en ja het gewone speelgoed natuurlijk 😉 Ze krijgen nu 2x per dag wat voedsel van ons en ja dat gaat er goed in 😉 Dat ontlast Britta nu, ze eten nu al bij haar terwijl ze nog staat 😉 Ook snachts zijn het schatjes ze slapen vanaf 23.00 tot ongeveer 06.00 dus dat is prima!!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ute hela dygn/ Outside the whole day

  1. sandra skriver:

    Härligt, stora dem blivit på bara någon dag hehe, dem växer så det knakar.

    Gilla

  2. Louis van Mechelen skriver:

    Hoi Petra en Mathieu, Het blijft leuk om ernaar te kijken!!Wat betreft de nachten valt het voor jullie ook gelukkig mee, de puppy’s slapen in ieder geval door. Verder alles goed bij jullie?Bij ons wel, Louis gaat morgen weer werken na 4 weken vrij te zijn geweest!!Ik bel jullie van de week op i.v.m. mijn werk. Groetjes Louis en Henny.Date: Sat, 25 Aug 2012 11:19:51 +0000 To: louis.van.mechelen@hotmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s