Bilder Lise

Nu har vi tränat lite spår. Och det gick ganska bra, visst gick hon mer på mitt spår men hon har säkert haft blodet i näsan.  När jag bädda min säng tänkte hon nu ska jag lägga mig på deras fina säng, och jag kunde inte motstå henne och måste ta bilder på henne. Här ser ni några av denna!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s