Besök från Nederländerna!!

Vi har haft besök från min väninna Elseline från Nederländerna, och vi hade haft det jättekul. Hon var här några dagar och vi gick upp tidigt så att vi kunde åka rund och ta bilder på alt möjligt, vi hade tur med vädret och vi även grillade en kväll, visst va det lite kalt men vänskapen värmde oss! Lotta, Ida och Ronja kände igen henne och va helt galen! Med Lise har jag börjat träna ligg och ligg kvar, och jag var förvånat hur bra det gick, jag tror det var bara  nybörjatur, vi ska testa om hon verkligen fattar vad jag frågade från henne. I dag har jag tränat för första gången ett spår till Lise, visst va det en enkelt spår och hon tittade när jag lag ut den, men ändå tycker jag att hon gjorde det bra för en första gång, jag har inte tränat med korv först, men med en gång med blod och klov, och det är en speciellt doft på det. Hon klarade sig jättebra och va stolt när hon hittade kloven.

We hebben bezoek gehad van mijn vriendin uit Nederland Elseline, we hebben het supergezellig gehad. Ze is hier maar een paar daagjes geweest dus we zijn smorgens vroeg opgestaan en hebben rondgereden en foto’s gemaakt van alles en nog wat, superleuk dat we ook nog reeën gezien hebben die ze op de plaat kon vastleggen! We hebben zelfs gegrild tja was wel koud, maar de vriendschap warmde ons! Lotta, Ida en Ronja herkenden haar en waren erg blij en opgewonden, tja ze was ook altijd ons trainingsmaatje met de jachtcursussen en spoortrainingen! Met Lise ben ik ook eindelijk begonnen om de lig oefening en blijf te trainen, ook heb ik vandaag voor het eerst een spoor met haar getraind, en nee niet zoals ik altijd tegen iedereen zeg begin met worst en niet gelijk met bloed en een reeënpoot, maar ja ik dus wel gelijk met bloed en een pootje, ze mocht eerst kijken wat ik aan het doen was en daarna kijken of ze het snapte, en ja hoor, neus op de grond en kijken wat daar uitkwam, beetje onwennig bij het pootje maar het tweede spoortje ging gelijk sneller en dat pootje durfde ze ook al te pakken en wat was ze trots!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s