Elsa har kommit tillbaka till oss!

Tyvärr gick det inte för Elsa i hennes nya hem, det berödde inte på Elsa men det va familjeomständigheter som gjorde att det inte funkade. Trist för hela familjen dom va så trista. Vi ska söka en nytt familj till Elsa och jag har förtroende att det kommer att lösa sig. Föhn Lise är det roligt att ha en busskompis igen, den andra tycker utan mamma och Kajsa tycker att det är jobbigt med en valp till i huset.

Helaas ging het niet goed bij Elsa’s nieuwe huisje, door familieomstandigheden konden ze haar niet behouden, we gaan nu naar een nieuw baajse voor Esla zoeken.  Elsa is al wel zo goed als zindelijk dus dat maakte het wat makkelijker hier in huis, want 2 zindelijk maken is toch niet zo makkelijk. Lise vindt het wel leuk met een speelkameraadje, en ook mamma en Kajsa kunden er goed mee weg, maar de oudere dames hebben het er toch wel een beetje moeilijk mee nog zo’n drukteschopper in huis!!


 

 

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s