Midsommar

Jag hoppas att ni alla har haft en underbart fint midsommar! Vi hade detta i alla fall! Det va lite tufft för Lise om hon måste följa med hela dagn, men det va en bra träning också, hon träffade mycke folk, och katter och en annan hund en Beagle. Alt gick kanonbra, hon somnade mest i min famnen. I dag började hon lite tästa oss, när vi lifta henne började hon morra lite och självklart acceptera man det inte. Hon testar mamma nu också regelbundet och du kan väll tänka hur hon reagerar. Jag fick flera bilder från Ove, och han ska ha semester nu i Västervik!! Bra att höra att alla valpar trivs bra i sitt nya hem!

Ik hoop dat iedereen een fijne midsommar heeft gehad ja in NL vieren we dat niet zo maar hier is het bijna groter dan kerst! Er wordt een speciale lunch bereid met ingelegde haring in diverse smaken, verse aardappelen met dille en natuurlijk de Zweedse gehaktballetjes. Als toetje worden er aardbeien gegeten met vaniljeijs en slagroom, savonds hebben we gebarbecued met z’n allen en er een gezellige avond van gemaakt! Lise moest natuurlijk de hele dag met ons mee en ze heeft katten en een Beagle ontmoet dat ging prima, ze heeft grotendeels in mijn armen geslapen ze was helemaal gesloopt aan het eind van de dag. Ik heb foto’s gekregen van Ove, die nu lekker vakantie gaat vieren in Västervik. Fijn om steeds te horen dat het met alle pups zo goed gaat!


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s