Maja o Jovi’s puppies

Oj vad dom små växer, nu har dom börjat gå lite och ja nu är det snart dags att bygga ut deras område så att de kan röra sig lite mer. Jag har lagt små leksaker i lådan och ja dom är nyfikna och tar det i munnen och gå lite med den. Här kommer några filmen från detta små undervärk.

O my what they are growin, now they have started to walk a little and well this makes that i soon have to give them more space to explore. I have even put in some small toys and they are rather qurious about it and starting to take it in their mouths. You can look at a few small films.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s