Happy New Year

10

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad de små liven växer, även de 2 som va lite mindre växer ordentligt, det finns valpar att tinga. ❤  Mamma Lina sköter alt bra och bry sig inte om vårt skendräcktiga tik, och ja nu har våran minstingar också börjat löpa äntligen det tog lång tid emellan, men så kan det vara vissa tikar löper bara 1 gång om året. 😉

Those little rascals are growing enormously, even the two small onces are growing good, there are still some puppies availlable. ❤ mamma Lina is taking good care of them and doesn’t bother that we have a bitch who is having a falsk pregnancy. And offcourse now you will see that our youngest girl has come in her heat too almost after 1 year, wel good to know that some bitches only get there heat once a year 😉

Het grut groeit lekker, zelfs de 2 die wat kleiner waren groeien goed, er zijn nog pups beschikbaar. ❤ Mamma Lina zorgt erg goed voor het kleine spul en trekt zich niets aan van de schijnzwangere dame die we hier rond hebben lopen.  En ja natuurlijk nu begint onze jongste loops te worden mag ook wel na een tussentijd van bijna een jaar, maar ja dat kan nu eenmaal sommige teven worden maar 1x per jaar loops ;).

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s