Puppies, puppies, puppies ….

Hmm again a little film from the terror puppies 😉 now they screem out lout when another crocodile bites in the tales or ears, i promise you it doesnt sound so nice aj aj aj. Bud mamma Kati jumps every now and then in the puppyroom to correct them 😉 I really need to start taking more pictures from them ❤ it’s now almost only film 🙂 well nice offcourse too…. I have to start taking pictures of them standing and in the front, hmmm somebody in the near who wants to help me out 🙂 BTW dont forget to put on your sound 😉 ❤

Jag skriver ibland bara på Engelska pga uppdatering på telefon eller paddan ;), Benjamin jag hoppas du blir glad av lite mer filmer 🙂 Nu har dom sååå himla vassa tänder att jag snart behöver stövlar och handskar när jag går in i valprummet 😉 ha ha ha dom biter i varandras svans, öron och ja vad mer, det får ni gissa på 😛  Jag måste verkligen ta lite mer bilder på dom också, bara film just nu, men det är ju roligt med film eller hur! Nu behöver jag ta lite stå och profil bilder på dom, hmm behöver bara en vänlig själ som vill hjälpa till lite då :)…. Glöm inte sätta på ljudet 😉 ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Puppies, puppies, puppies ….

  1. Malou skriver:

    Nu är Benjamin och tjejerna överlyckliga över 3 filmer på samma dag och längtar ännu mer 😍

    Gilla

  2. Malou skriver:

    Det var nästan lika toppen att han var nämnd som att kolla filmerna 😂😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s