Tjockis Kati/ Dikkie dik

 

Igår tog jag lite snabb bilder på Kati, hon är nu på dygn 47 och oj vad hon växer, jag är sååå nyfiken hur många småttingar hon kommer få ❤  Ska försöka ta lite bättre bilder på henne nu i helgen, nu är det inte långt kvar till hennes små valpar ska föddas ❤

Yesterday i took a few Quick Pictures on Kati, she is now 47 Days pregnant and o my what is she growing big!  I am so curious how many puppies she will get! I will try to fix some better Pictures in the weekend! Now it yust about 2,5 week Before she will deliver her small puppies ❤

Gisteren wat snelle foto’s genomen van Kati ze is nu 47 dagen drachtig oef wat groeit ze enorm. Ben enorm nieuwsgierig hoeveel pups ze zal krijgen. Ik zal in het weekend proberen wat betere foto’s van haar te maken, nog ongeveer 2,5 week voor ze haar kleintjes ter wereld brengt! ❤

 

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s