Whats going on!

Har varit hos veterinären i dag, för at se hur det är det med Kajsa, Kajsa har en njurtumör och den har spridit sig redan till lungarna, och vi fick besked att hon inte kommer va kvar länge, idag gick vi för kontroll, det visade sig att den medicin hon äter stoppa lite att det går för fort. Så vi kan fortsätta bortskämma henne.

Jag ska diskutera lite mediciner med min vet angående Ronja’s artrose i hennes framtasser, har känsla att den som hon äter nu behöver bytas ut. Ronja är 11 år.  Dom andra i gänget mår bra och har lekt massor i snön, och ja visst det har Ronja och Kajsa gjort med 😉

Today i have been visiting the veterinair to check up on how Kajsa is doing, Kajsa is having cancer in her kidney and it has allready spread into the lungs, she has not so much time left with us. The vet said she soundet ok for the time being, so probably the medicin is slowing down the tumör, so she can stay a little longer with us, its a bit double feeling, bud i am happy we can spoil her a bit longer <3.

I wil talk with my vet about the artrose medicin for Ronja (11) i think the once she has now are not working so good anymore, so i think we have to try a new sort. All the others in the troop are doing fine and all of them have enyoied the snow as you can see on the pictures above. Offcourse Kajsa en Ronja had fun too!

Vandaag naar de dierenarts geweest met Kajsa, een controle hoe het nu staat met de conditie van haar longen, Kajsa heeft nierkanker en helaas is het uitgezaaid naar haar longen, hierdoor heeft ze niet zo heel erg lang meer, de longen klonken redelijk na verhouding, dus we gaan nog even door met haar chromelijk te verwennen.

Ronja d’r medicijnen voor haar artrose wil ik ook aanpassen aangezien ik het idee heb dat ze wat minder werken, dus eens kijken wat hieruit gaat komen Ronja is 11 jaar. De rest van de bende doet het prima en allemaal hebben ze heerlijk genoten van de sneeuw die hier de afgelopen tijd lag!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s