”Pippi” Lotta idag 15 år/ Our ”Pippi” Lotta today 15 years/ Onze ”Pippi” Lotta vandaag 15 jaar??

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den här vackra dam fyller 15 år i dag, har aldrig tänkt hon skulle bli så gammalt hon är mitt <3! Med henne har jag speciell kontakt, och ja hon har  så mycket uttryck i hennes ögon. Visst älskar jag alla mina hundar, men hon ja hon är väldigt speciell. Vi har tränat lydnad, jakt, spår och hon kan bara inte sluta hämta bollar, frisbee osv, ja verkligen hon fortfarande hämta den om jag kastar den 🙂 Nu är hon gammalt och vi njuter från varje dag hon är med oss. Älskar dig fina Lotta! This beautyfull grand old dame is having her 15 th birthday today, i never imagined that she would became this old! She is my ❤ With her i have a very special contact she really express herself trou her eyes and can give you the look ❤ We have trained obedience, hunting and eftersearch. She loves to apport and yes when i should take a dummy, boll or frisbee she still likes to take them! Now she has became a old girl, and we enyoi each day she is with us ❤ Love you my girl ❤ Deze mooie dame is vandaag 15 jaar geworden, had nooit gedacht dat ze zo oud zou worden mijn <3! Met haar heb ik altid een heel speciaal contact ja nog steeds, ze heeft hele sprekende ogen en kan ook echt duidelijk maken wat ze wil 🙂 met haar heb ik gehoorzaamheid, jacht en nazoek getraind en ja een grotere apporteur lijkt er volgens mij niet te bestaan, ze haalt nog steeds de ballen, dummys en frisbees als ze de kans krijgt ❤ Nu is ze een oude dame en we genieten van elke dag die we nog met haar hebben, ik hou van je mijn kleine Pippi ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Pippi” Lotta idag 15 år/ Our ”Pippi” Lotta today 15 years/ Onze ”Pippi” Lotta vandaag 15 jaar??

  1. Lasse & Fanny skriver:

    En jättestor kram till Frejas syster, älskade fina Lotta!! Stooooort GRATTIS! ❤

    Gilla

  2. Astrid Koene skriver:

    Heel veel knuffels voor jullie en jullie lieve Pippi Lotta. We hopen dat jullie samen nog veel mooie momenten mogen meemaken! Groetjes van Willemijn, Ferdinand, Astrid en onze lieve lab Lisa (zusje van o.a. Lina, Fabbe en Emil)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s