Stort grattis Ida 13 år / Happy birthday Ida 13 year/ Gefeliciteerd Ida alweer 13 jaar!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den här härlige tjej fyller 13 år idag, hon är en guldpärla och vi är glad att hon är fortfarande ganska pigg men så himla glad tjej, hon har blivit lite still och hör inte så bra mer, hon tar gärna sin egen promenad. Hoppas vi kan njuta lite till från henne, varan älskade Ida. ❤

This beautifull girl is having her 13th birthday today, she is a golden oldie and we are so happy she still is whit us she is such a happy girl. She is a little stiff doesnt hear so well, and she likes to deside for herself how she likes her walkings and offcourse she can! We hope to have her arround us some more time, our beloved Ida. ❤

Deze mooie grijze dame wordt vandaag alweer 13 jaar, ze is echt een ”gouwe ouwe” aan het worden een blije dame die ok een beetje stijf geworden is en ja doof en ze bepaald zelf wel hoever ze meeloopt en soms ook de andere kant opgaat vooral het bos in natuurlijk, maar ja dat mag je ook hé als je een grand old lady bent! We hopen nog lang van je te mogen genieten lieve Ietje ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s