Lina

Idag behövde jag åka till veterinären med Lina (6 månad), hon har haltat i några dagar och självklart blev jag orolig om detta. Det är en framben som ge besvär. Jag misstänkte att det kunde vara problem med hennes armbåge. Men efter undersökning visade det sig att det måste vara panostit eller som vi skulle säga växtvärk. Nu har hon fått inflammations-och värk medicin som hon ska få i 7 dagar. Håller tummarna att det löser sig snabbt, och att det är ”bara” denna gång hon kommer drabbas av detta.

Today i had to go to the vet with my little girl Lina, she was limping for a few days and it started to worry me. Because it is a frontleg i thought about elbow problems wich are sadly quit common within labradors. So efter thorough examination the vet concludet that it is panosteitis, we are more common with it as growing pains. She now received inflamation and painkillers so lets hope this is going to be the only time she will be having problems from, and that it will be the first and the ”only” time she will have it.

Vandaag moest ik met Lina naar de dierenarts aangezien ze een paar dagen mankte, tja dan denk je al snel aan het ergste in dit geval elleboogproblemen welke regelmatig voorkomen bij de labradors. Na uitvoerig ondezoek door de dierenarts is de diagnose panosteitis oftewel in de volksmond groeipijn geconstateerd. Ze krijgt hiervoor nu ontseking en pijnstillers, laten we hopen dat het bij deze ”ene” keer blijft en dat ze niet vaker hiermee geconfronteerd wordt. En natuurlijk dat er in de toekomst geen andere gekke dingen gaan opspelen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s