Hundutställning/ Dogshow/ Hondenshow

Nu är det dags för Emil, Lina och Kati att visa sig på hundutställning det blir Emils och Linas första dom är nu 4 månader det kommer bli spännande 🙂 Jag är glad och tacksamt att jag få hjälp av Therese och hennes praktikanter 😉 Emil är först så jag måste vara i god tid, jag bara hoppas att han är inte åksjuk har nämligen en av dom som som är det 😦  Vi har också börjat valpkurs och ja där har jag haft hjälp igen från Therese :* Jag hoppas vi kan ta lite bilder i morgon och håll tummarna att det kommer bli bra resultat!

Now it is time for Emil, lina och Kati to go to a dogshow it will be Emils and Linas first one so that will be exciting! I am getting help from Therese and two girls who are practising att the dogclub so for that i am very gratefull! Emil has to start he is nr 1 😉 so we have to be there in good time! I yust hope he wont be carsick because i think one of the little once is 😦 this week we also have started the puppycurs and yes again i get a lot of help from Therese :* I hope we can take some pictures tomorrow, please cross fingers for us!

Nu is het dan tijd voor de eerste show van Emil en Lina, Kati gaat ook mee maar ja die heeft eerder met het bijltje gehakt 😉 Ik ben blij dat ik hulp krijg van Therese en haar 2 stagedametjes 😉 Emil moet als eerste beginnen dus ja optijd zijn is belangrijk 😉 nu maar hopen dat hij niet wagenziek is want helaas lijkt het erop dat 1 van de kleintjes dit is 😦 Ook zijn we de puppencursus begonnen en ja gelukkig ook hier weer hulp van Therese en consorten :* Ik hoop dat er morgen wat foto’s gemaakt kunenn worden hoe het grut het doet op hun eerste show! Duim voor ons!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s