1 liten pojk kvar till salu

Idag har lille Folke flyttat härifrån till en härligt familj och han har en store bror som tyckte väldigt mycket om honom med en gång! Han heter Morris och är 4 år! Nu har vi en liten kille kvar som också kan tänka sig att ha ett eget hem. Snart är valparna 15 veckor och ja Folke hade redan tappat en framtand så nu börjar det med bitandet igen 😉 Ja nu blir det också snart premier för Emils och Linas första hundutställning himla spännande, Kati ska också följa med så det blir massor med hundar med mig 😉 !

Today little Folke found his forever home a very nice family and he even has a big brother now his name is Morris and is 4 years old. So now there is one more boy left who is looking for a place of his own, soon they are 15 weeks and yes the changing of the teeht has began, Folke allready lost a forteeth 😉 so now all the biting will start again 😉 I have now signed upp Lina, Emil and Kati for dogshow it will be premier for Lina and Emil so exciting how they are going to do on shows 😉 And o my so many dogs to take with me ;)1

Vandaag heeft Folke een eigen baasje gevonden een hele leuke familie en ja ook nog een grote broer in de familie hij heet Morris en is 4 jaar jong, ze hebben elkaar uitgezocht en zij nu al onafscheidelijk helemaal goed dus! Nu is er nog 1 manneke wat een eigen baasje zoekt hopelijk komen we die ook tegen! Emil en Lina zijn nu aangemeld voor hun eerste hondenshow en ja natuurlijk gaat grote zus Kati ook mee, phoe dat wordt wat met 3 honden naar show gelukkig ga ik wat hulp krijgen 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s