Kati på hundutställning My Dog Göteborg/ Kati på dogshow My Dog in Göteborg

två hundutställningar i helgen, vi har varit på My Dog in Göteborg. Två olika domaren och verkligen två olika bedömningen! Söndag 5 januari 2014 låt kritiken så här: Feminin tik med feminin huvud, normal vinklad, kunde ha starkare Ö-linje, bra kropp o benstomme, rör sig bra fr. sidan, bra pälsstruktur, kunde vara stabilare bak, en lindring till lågställd. Hon fick excelent och 3e plats. Idag måndag lätt det så här: Kort samlad brun tik, mycket bra kropp, ben o tassar, kort i halsen allt för grov i skallen med kort nosparti, går med svansen högt i rörelse. Very good 3e plats.

This weekend Kati and i have been to the dogshow My Dog in Göteborg, 2 yudges 2 different results and comments. On sunday the comment was: Female tik whit female head, normal hooked, could have stronger topline, good body and bone, moves well from sidan, good coatstructure, could have been more stabil in the back, een klein beetje aan de kleine kant. Excelent 3rd place. On todays show the result was lite this: short compact brown bitch, very good body, bone and feet, short i neck, very big head whit a short nose, moved whit tale high. Very good 3rd place.

Dit weekend 2 shows gehad met Kati, 2 keurmeesters 2 verschillende meningen. Zondag was het kommentaar: vrouwlijk teefje met een vrouwlijk hoofd, normaal gehoekt, kon een krachtiger topline hebben, goed lichaam, en bone, beweegt zich goed van de zijkant, goede vachtstruktuur, kon stabiler zijn achter, een kleine neiging naar laaggesteldheid. Very good 3e plaats. Vandaag maandag was het kommentaar: korte kompacte bruine teef men een heel goed lichaam, bone and voeten, korte nek, veels te grove schedel met een korte neuspartij, gaat met hoge staart. Very good 3e plaats.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s