Träning

Nu är påsk över och då måste vi träna igen till helgens dubbelutställning 😉 Jag hoppas att det ska går bra! Hon är lite hög på benet just nu tycker jag. Sen är det dags att komma igång till hennes kurs lite förberedningar som ska göras. Två av Katis systrar har börjat löpa och ja nu är det säkert snart dags också att Ninja och Kati ska börja med……. mmm för mig får hon vänta lite till 😉

Easternweekend is over and now we are training again for the dubble show we will have to do this weekend 🙂 i hope she will do fine again, bud you never know 😉 I think she stands a little high on the legs yust now, bud we will see 😉 Efter this weekend we have to start thinking about her new kurs she will do, and prepair uss a little infor that. Two off Kati’s sisters have became in there heat so now it is waiting until Ninja and Kati  will start too…. well iff i can say so she might wait a little more 😉

Nu is het paasweekeinde voorbij en gaan we ons weer een beetje richten op de training voor de dubbele show die we dit weekend hebben 😉 Ik hoop dat ze het goed gaat doen, maar ja dat weet je natuurlijk nooit, voor mijn gevoel staat ze een beetje hoog op haar pootjes op het moment 😉 Als dit weekend weer voorbij is dan gaan we ons voorbereiden op de cursus die binnenkort gaat beginnen. En ja 2 zusjes van Kati zijn  loops geworden nu is het afwachten wanneer Ninja en Kati gaan beginnen, voor mij mag Kati nog wel even wachten………… 😉

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s