Kati Apport!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu är Kati anmält till apporteringskursen det ska bli roligt att börja jobba med vovven igen 🙂 Det är meningen också att hon ska börja eftersökskurs men jag vill inte blanda detta ihop, så jag måste göra en liten träningsschema så att jag också hinner med ställa ut min liten dam 😉 Ja nu måste våren väll komma om jag vill göra så mycke med den liten damen eller hur 😉 Jag har börjat träna lite själv då och jag måste säga att hon är ganska duktigt 🙂

Now i have signed Kati upp for a apportcursus it would be so nice to start working with a dog again 😉 it is also soon time to start the training for seeking, i really have to make a scedule for it so we even will find the time to go to shows 😉 well i have to make time for it because i allready signed upp for som shows 😉 As you can see on the pictures she is allready doing quit nice on the jobb, bud we have to train more how she is giving it to me 😉

Ik heb ons aangemeld voor een apporteringscursus dus dat wordt weer leuk om te gaan werken met de hond 😉 ook komt het dichterbij dat ze getraind gaat worden voor nazoek van aangeschoten of aangereden wild, tja ik moet toch echt een trainingschema gaan maken 🙂 Ook is ze weer aangemeld voor wat shows en ja daar moet natuurlijk ook nog voor getraind worden. Op de foto’s kun je zien dat ze het al een beetje begrijpt en ja alleen het afgeven moet natuurlijk nog goed getraind worden 🙂

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s