2 veckor kvar till valpningen/ 2 weeks left before puppies will be born.

Om du kompare bilderna förra veckans bild ser ni att hon redan har vuxit igen 😉 och hon har 2 veckor kvar för sig, hoppas vädret bli som det är nu, inte för varmt till henne 🙂 Annars mår hon bra vill fortfarande leka lite med sin boll, men självklart bara lite 🙂

Iff you compare this picture with last weeks picture you will see she has grown a bit 😉 and she has still 2 weeks more to go!! I hope the weather will stay like this, nice and cool for her 😉 Otherwise she is doing well and still likes to play a bit with her boll 🙂

Als je deze foto met de foto van vorige week vergelijkt zie je dat ze toch wel weer is aangekomen 😉 en ze moet nog 2 weken… Laten we hopen dat het weer zo blijft als nu, lekker koel voor haar 😉 Voor de rest is ze vrolijk en speelt ze nog steeds graag met haar bal 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s