Bilder/Picture Rona

Nu fick jag också en bild från Rona, hon är syster till Britta och kajsa hon haft valpar på slutet  av året och vi fick en bild med på en av dom, sååå sött 🙂 tycker jag i alla fall!! Hmm på vem är hon lika med, kanske med Nora eller…..inte alltid lätt att ser 😉  nu ska det bli roligt om vi kan jämföra lite hanar med varandra, kanske från tidigare kullar också 🙂

Nu hebben we ook nog foto’s gekregen van Rona ook een zusje van Britta en Kajsa, Rona heeft pas pups gehad en hier hebben ze ook een foto van bij gedaan wat een lekker smoeltje is dat zeg! Tja maar op wie lijkt Rona nu, op haar zusje Nora, ‘t is niet altijd makkelijk te zien. Nu nog een paar reuen met elkaar vergelijken liefst van de andere nesten ook, ben benieuwd of daar gelijkenissen in zitten.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s