My dog hundutställning/ my dog hondenshow

Ja nu är det dags att förberedda lite inför hundutställning på torsdag och fredag med Britta i Göteborg http://www.mydog.se . Tyvärr fäller hon kanksa mycke, men hon är säkert inte den endast hund som fäller 😉 i morgon tränar vi lite extra på stå borsta henne lite och ser hur svansen ser ut, öronen osv. Vi ska ha en riktigt storm här igen i natt och dom säger at vi ska ha mycke snö, det har redan börjat snöa i dag, jag längtar efter snö härligt för hundarna och ja jag tycker också om snö 🙂  Och vilken skillnad  det ska va med rena fötter i huset. Jag ska ser om det blir bra vädret at ta en bild på Britta i morgon.

Nu is het dan bijna tijd dat we naar show gaan donderdag en vrijdag heb ik Britta aangemeld voor de show in Göteborg http://www.mydog.se en natuurlijk ben ik benieuwd hoe ze het gaat doen ze verhaart namelijk behoorlijk, maar aan de andere kant ze zal niet de enige hond zijn die verhaart toch! Morgen nog beetje extra trainen puntjes op de I zetten zeg maar, borstelen oortjes poetsen staart evt beetje knippen en de spullen verzamelen die we nodig hebben. Vanacht krijgen we weer storm en ja het is nu ook begonnen met sneeuwen ze verwachten de komende dagen aardig wat sneeuw Eindelijk zou ik bijna zeggen ja ik vindt sneeuw heerlijk en de honden ook natuurlijk en het belangrijkste schone hondenpoten in huis! Ik zal kijken of ik morgen nog een nieuwe foto van Britta kan maken!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s