Happy New Year!

Året är nästan slut, och hur fort det har got denna året det bara försvinner. Om jag tänker hur året har varit, der har hänt mycke i världen ganska mycke och alt har inte varit så bra! Men vi har haft härliga valpar och jag hoppas ni alla är nöjd med din nya familjemedlem, och vi ska börja planera en valpträff för denna unga hundar med sina ägare! Vi fick en barnbarn, och hon är så sött! Visst har det händ också saker  man tänker inte så gärna tillbaka om, men också denna saker hörs till livet. Vi unskar alla en underbart 2012 och at det ska bli ett bra år till alla!

Het is jaar is nu bijna afgelopen, en ja het is weer voorbijgevlogen vindt ik zelf. Het was een woelig jaar er is erg veel gebeurd in de wereld en nee niet alles was goed! Zelf hebben we een mooi nest puppen gehad, en we hopen natuurlijk dat iedereen gelukkig is met zijn hondje en dat het heeft gebracht wat met ervan verwachte. Ik ga nu ook beginnen met het planeren van een puppenbijeenkomst in het voorjaar en hoop natuurlijk dat er zoveel mogelik komen. We hebben een kleindochter gekregen een lief klein dotje! Maar ook zijn er natuurlijk dingen gebeurt die niet zo leuk waren, maar ook dit hoort helaas bij het leven. Wij wensen iedereen een heel fijn 2012 en dat het iedereen veel geluk liefde en vrede mag brengen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s