Våran målare!

Nu har Lise hjälpt till med måla, hennes krop har lite märke av vit färg nu. I går har hon också varit busig, när Mathieu kom in i vardagsrummet hitade han en massa med toapapper som kom ifrån badrummet. Hon va en riktigt pagepuppy, nu känner ni inte igen denna reklam här i Sverige men i Holland var det en reklam på toa papper med en labbevalp och den va gullig! Tyvär ingen bild från henne med toapapper det hade varit roligt:)

Lise heeft geholpen met het verven, ze heeft nu verschillende witte plekjes op haar pels 🙂 tja het zijn de boefdagen voor haar nu, gisteren was ze al pagepuppy zoals de meeste zich wel kunnen herinneren, het toiletpapier lag van de badkamer naar de woonkamer, en rennen ermee wat ze deed, helaas geen foto hiervan was wel erg leuk geweest denk ik.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s