Nytt hem till Elsa!

 

Vad härligt att Elsa hittade en nytt familj! Men vad tyst det är här nu, Lise och mamma letade lite efter Elsa men nu går det bra igen! Elsa ska heta nu Iza, om der finns redan flera Elsa i familj och grannens hunden heter också Elsa! Lycka till med din lille Iza. Lises frambenen ser lite bättre ut nu, och en bakben med, men det ska säkert ta lite tid till innan alt har försvunnit totalt tro jag. Jag ska lägga utt några bilder jag har fått från valpköparen alla trivs med sin liten bebis, jag är glad att alt går bra för er och valparna!

Voor Elsa hebben we een nieuw huisje gevonden, alles lijkt goed te gaan toch altijd beetje moeilijk als je een pupje terug krijgt en weer plaatst je hoopt dat het allemaal goed mag gaan. Het lijkt erop dat het deze keer goed gaat, net een lief smsje gekregen dat ze zo’n dotje is! Lise en mamma hebben wel een beetje gezocht naar Elsa, maar hebben nu weer vol aandacht alleen voor elkaar! Lises pootjes voor lijken iets te verbeteren, en een achterpootje ook, nu maar hopen dat het andere achterpootje ook snel zal verbeteren al denk ik wel dat het nog een tijd duurt eer het allemaal weg zal zijn bij haar, maar zodra het er naaruitziet dat het mindert en niet steeds heen en weer gaat, mag zij ook naar haar nieuwe huisje verhuizen.


 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s