Bara en valp kvar här hemma!

Nu har dom flyttat härifrån och vad tomt det är nu! Vi har nu en tik kvar här som ska bo här lite längre det berö på svullna ben hon har, hon ska flytta när det har minskat ordentligt. På torsdag flyttade Ove och allt går jättebra säger husse Lars! Kelly som flyttade i går kväl va lite orolig i natt, men nu går det superbra också! Nu ska tiken som va hämtad yust nu snart kommer till sin nya hem hon heter Vilja, och hon ska säkert med trivas bra i sin nya hem! Alla hör av er hur det har gott första veckan och skick bilder!

Nu zijn ze verhuist het grut, alleen een teefje die wat langer bij ons zal blijven ivm het vocht in haar beentjes, zodra dit weg is zal ze ook een eigen baasje krijgen. Het voelt erg stil hier aan, tja ondanks 5 volwassen labs en 1 pup 🙂 maar het is maar wat je gewend bent toch! Het reutje wat donderdag opgehaald is doet het boven verwachting goed, hij heet Ove, gisteren is Kelly gehaald, die had het vannacht wat moeilijk maar nu gaat het super, en het laatste teefje Vilja zal nu ongeveer thuiskomen en aan haar ontdekking thuis beginnen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s