Små sötingar!

Mina små busia grisar!

Förlåt at jag har varit lite dåligt med uppdatera denna veckan, men vi hade besök från mina föräldrar, och då kan jag inte sitta med dator hela tiden och uppdatera! Men nu är dom 6 veckor och nu kan ser lite hur deras karakter ska bli, visst är man alldrig säkert men lite i alla fall bode man kunna säga! Dom växer bra äter och skiter och kisar bra! Men vad fort det går det fort, för fort tro jag vad ska jag sakna dom när dom flyttar härifrån!

Sorry maar ben beetje slordig geweest met updaten van de site, we hadden bezoek van mijn ouders en ja dan kun je moeilijk de hele tijd achter de computer zitten, voor mijn gevoel heb ik dat toch al veel gedaan!Tja nu zijn ze dan 6 weken, en wat vliegt de tijd voorbij, hun karaktertjes beginnen zich nu echt te ontwikkelen en ook al beetje te voorspellen tja zeker ben je nooit maar een idee kan je toch zeker geven! Ze groeien goed poepen en plassen en ja vooral eten goed! Maar de tijd gaat te snel voorbij, oef wat zal ik ze missen als ze weggaan naar hun nieuwe baasjes!

http://www.youtube.com/watch?v=VlmWAb4nfTM

Brun Pojke

Grön Pojke

Blå Pojke

Svart Pojke

Rosa Tik

Oranje Tik

Grå Tik

Lila Tik

Röd Tik

Gul Tik

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s