4 veckor gammalt!!

Nu är dom 4 veckor gammalt!

Vad tider flyger bara förbi, redan fyra veckor! I kväll har dom börjat bita mig i näsan, tå, hår och ansikte ja nu känner man deras tänder! Det är verkligen roligt nu att umgås med dom! Jag tog 2 bilder där den ligger på deras leksaker och det ser så sött ut! Också en liten nytt film!

Wat vliegt de tijd toch voorbij, ze zijn alweer 4 weken oud! Vanavond zijn ze echt begonnen met bijten, mijn neus, tenen, haar en gezicht moesten het ontgelden, ja nu voel je hun tandjes! Maar het is erg leuk om nu met ze te spelen en kroelen ja zelfs nu ze hun tandjes beginnen te gebruiken ach ja je moet er iets voor over hebben toch 😉  2 foto’s waar ze op de speelgoedjes liggen en een filmpje!

http://www.youtube.com/watch?v=3EeWrWZPf2A

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s