första gång ute!!

Nu har dom varit ute för första gången!

Nu har det varit så underbart vädret at vi tog ut valparna, först tyckte dom det va lite konstigt men mamma lungnade allt fort och då va alt bra! Dom växer alla bra och alla går och ögonen och öron är öppen så nu reagerar dom på alla signaler. Nu kommer också deras tänder och några har jag redan sett! Dom börjar bita i varan nu det är inte konstigt om det gör ont när tänder kommer framme!

Nu is het zulk mooi weer dat we de puppies voor het eerst naar buiten hebben gedaan, eerst beetje onwenning maar zo snel mamma erbij was, was er niks meer aan de hand en ging alles zoals normaal. Ze groeien goed, de oogjes en oortjes zijn open de tandjes komen door en ja nu beginnen ze op elkaar te bijten en ook te spelen!

http://www.youtube.com/watch?v=iiEPUiG7R2o

http://www.youtube.com/watch?v=P2ZleIJ84YE


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s