Valparna

Nu ser det ut at valparna ska öpna sina ögon snart!

Nu ser man hur kroppen ändra sig, specialt på ansikte och öron, nu ser man utveckling på deras ögon och jag tror den första ska snart opna lite! Och då går det fort deras öron ska opnas också och dom ska börja röra sig mer, nu är det fortfarande mest som mellan mat och kis och bais! Vad härligt ska det va när dom böjra leka med varan! nya bilder och film lags ut! Om man vill ser filmen ska man copy/paste länken

Nu zie je goed dat hun lichaampjes zich ontwikkelen vooral in hun hoofdjes en oortjes, je ziet de lijnen al van hun oogjes en het binnenwerk van de oortjes is zich ook al helemaal aan het ontwikkelen, ja het zal dan ook niet meer lang duren voordat ze hun oogjes en oortjes open gaan doen! En dan gaat het supersnel beginnen rond te dartelen en ja spelen met elkaar, wat een heerlijk schouwspel zal dat zijn! nieuwe foto’s en film neergezet! Als je de film wilt zien moet je de link copy/pasten.

http://www.youtube.com/watch?v=b0HAdgCqI_o


Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s