Brittas valpar väntas 17 april. Britta’s pups worden ongeveer 17 april verwacht.

Britta väntar hennes valpar omkring 17 april.

Britta är nu 5 veckor dräcktigt, och det börjar redan nu at ser på henne, och jag tro det är tidigt, betyder detta det hon ska få många valpar eller visar hon bara så tidigt! Jag ska inte göra en röntgenbild på henne vi ska se hur många det bli. Jag har plockat fram redan nu valplådan och målade om den, nu ska vi ändra också något på den, så alt bli färdigt i god tid. Förtfarende har hon mycket energi at leka med bollen och den andra hundar vi har, men hon behöver nu också lite mer uppmärksamhet, och det få hon själfklart!

Britta’s pups worden rond 17 april verwacht.

Britta is nu 5 weken drachtig, en ja hoor het begint al te zien aan haar buikje, het is wel wat aan de vroege kant dus dat kan betekenen dat er veel pups in zitten, maar ja het kan ook vocht zijn toch, de tijd zal het leren. Ik heb de werpkist al tevoorschijn gehaald en deze wat opgeknapt een nieuw verflaagje en nu nog een verandering aanbrengen en dat is dat allemaal op tijd klaar. Ondanks dat ze al wat dikker wordt heeft ze nog altijd zin om lekker met haar bal te spelen en met de andere meiden, ook wil ze wat meer aandacht van ons en ja natuurlijk krijgt ze die!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s