Britta

Britta ta alt som det kommer, hon är lite lungnare och sover rätt mycke och visst hon är en labrador och hon vill ha alt mat för sig själf, men det vill hon egenligen alltid ha! Jag tro vi ska göra ultra ljud på henne omkring den 14e mars.

kanske är det bra at berätta lite om mig också, vi har flyttat till Sverige i 2008 vi kommer från Nederländerna. I 1994 köpte vi våran första labradorer det va två gula en hane och en tik som va syskon, vi hade unskat oss två hanar men der va bara en hane i denna kullen, så vi valde en han och tik. Efter ett år köpte vi en svart hane till, och jag började tänka köpa också en brun tik som jag vilde använda för avel. I året 2000 vilde jag gärna ha en brun men i Holland var det en riktigt hype alla ville ha bruna labben. Så jag började leta äfter en uppfödare i Scandinaviën, och skrivit till flera uppfödaren. En svar var på en gång så trevligt och vi hade bra contact och dom berättade det dom skulle ha en brun kull. Och ja från dom kom våran Pippi lotta (www.skarvenasets.com ) efter två år hämtade vi Ida, och hon blev mama till våran Ronja som är mama till Britta som nu ska ha valpar.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i In het Nederlands. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s