Happy 1st birhtday Walter, Björne, Keksi, Ludvig, Haddock,Shiva, Bonnie och Maja 🐾😍🐾

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vad tiden rusar iväg denna gäng fyller 1 år idag ❤️. Björne, Keksi, Walter, Ludvig och Maja har varit på utställning(ar) och de fick en fint fint resultat. Några har jobbat mycket med lydnad, nosework, spårträning och ja vad mer 🤗. Från några ser ni bilder när de har blivit större och hur de har det. Hoppas alla blir bortskämda idag, Maja och mamma och självklart alla andra få också en stor märgben  🥰. Puss på nosen från oss alla här på Tomtebolyckans Kennel😍!

Time is flying away, these small once are today 1 year old❤️. Björne, Keksi, Walter, Ludvig and Maja have been to dog show(s) and they received a nice result. Some have started training obedience, nosework, tracking and yes what more 🤗. From some of them you can see some pictures when they have grown a bit and how they are living there lives. I hope all will be very spoiled today, Maja and mommie and offcourse the other once also will be getting a big bone🥰. Kiss on your noses from all of us here at Tomtebolyckans Kennel 😍!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s